Varför bloggar jag?

Jag märktes av Dawud Miracle, vem frågar varför bloggar jag? Det här är ett e-postmeddelande som jag fick från en läsare i dag, han heter Dan:

Tack Doug

Det är det ... det är därför jag bloggar. E-post och kommentarer precis som det får mig att känna mig bra om att dela det jag har lärt mig. Jag tänker inte märka någon, men jag skulle gärna vilja att alla på min blogg skulle svara på detta, särskilt mitt senaste - Tony.

PS: Jag svarade denna fråga långt tillbaka förra sommaren. Men idag illustrerar e-postmeddelandet jag fick från Dan verkligen varför jag bloggar mycket bättre än min fullständiga förklaring tillbaka i juli.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    ja! Bästa anledningen kan bara vara att dina läsare älskar dig. Jag kan inte tänka mig något bättre. Jag önskar bara att jag först hade tänkt på det.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.