Google Analytics: spårning av en tredje parts sida

Du kanske har läst att jag köpte en sida i MillionDollarWiki. Det är värt pengarna att hjälpa till att driva trafik till min webbplats - jag tror att detta är en enorm möjlighet för många företag att göra en minimal investering med en stor återbetalning. Särskilt tack till John Chow för att väcka upp idén!

Jag köpte E-postmarknadsföring, Företagets bloggning och Web Analytics sidor och vill fortsätta att utvidga innehållet till att vara en omfattande resurs om allt som har att göra med e-postmarknadsföring respektive företagsblogging. Med en investering på hundra dollar är det verkligen ingen idé om Wiki fortsätter att växa i popularitet.

Den verkliga frågan är om det kommer att ses som en pålitlig källa eller inte! Om det inte är det kommer människor inte att använda det - och det kommer inte att ha någon avkastning på min investering. Jag tror dock att det är värt att spela - speciellt om jag kan vinna det LCD som John har i sin tävling!

För att "titta på min investering" vill jag kunna spåra hur många som faktiskt besöker wikisidan. Tack och lov tillåter folket på MillionDollarWiki människor att bädda in andra sidor på sin sida med ramar. Wiki-syntaksen är som följer:


webbplats = http: //www.yourwebsite.com/your.html
höjd = 100
bredd = 100
gräns = 0
bläddra = nej
> / websiteFrame>

Så att spåra sidan är ganska enkelt. Jag lade till en sida i min egen webbplats som har min Google Analytics-spårningskod. Jag hänvisade till den sidan i webbplatsramen och ställde höjd och bredd till 1.


webbplats = https: //martech.zone/mytrackingpage.html
höjd = 1
bredd = 1
gräns = 0
bläddra = nej
> / websiteFrame>

Varje gång någon besöker wikisidan kommer den att visas i min Google Analytics. För att säkerställa att jag kan spåra det självständigt har jag lagt till en parameter i min Analytics-kod för att spåra Wiki-sidan. Det här är koden i mytrackingpage.html:

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.