De 11 bästa funktionerna i Windows 8

Windows 8

Medan mitt hem och kontor är helt utrustade med Mac-datorer kan jag inte säga att jag inte är imponerad av det Windows 8. Jag vet att försäljningen har varit mjuk, men jag tror att det var en modig utveckling i Windows-historien, ett framsteg inom användbarhet och ett vackert operativsystem. Microsoft är en värdig motståndare ... de äger fortfarande affärs-OS-marknaden, de äger fortfarande kontorsmarknaden och de har fortfarande mycket pengar att köpa upp inkräktande tekniker.

Ditt marknadsföringsteam behöver fortfarande vara uppmärksam på att utveckla appar och [infoga svära] Internet Explorer-kompatibla sidor. Det senaste infografik från Dot Com Infoway (DCI) ger en tydlig översikt över fakta, siffror och funktioner som hjälper användare att bli bekanta med det nya operativsystemet.

Jag tar bara problem med en åsikt ... att Windows 8 har en brant inlärningskurva. Om du inte kan räkna ut att klicka på en fyrkant på en skärm kan du bara behöva ge upp tekniken! Min favoritaspekt av Windows 8 är att du får samma upplevelse - oavsett om du använder en telefon, en surfplatta, en pekskärm eller en bärbar dator.

8 Windows-funktioner

2 Kommentarer

  1. 1

    Så mycket som jag håller med om de flesta punkterna du gör i din artikel (och de saker som nämns i infografiken) måste jag inte hålla med om dig där du sa: ”Min favoritaspekt av Windows 8 är att du får samma upplevelse - oavsett om du använder en telefon, en surfplatta, en pekskärm eller en bärbar dator. ” Jag tror verkligen inte att du får samma upplevelse på olika hårdvaruplattformar. Tänker du verkligen använda Windows 8 på en bärbar dator på samma sätt som att använda Windows 8 på en surfplatta? Jag tror knappast det. Sättet som dessa enheter drivs på är precis så annorlunda att Windows 8 tyvärr måste offra till förmån för surfplattor och minska användarvänligheten på datorer och bärbara datorer. Tycker du inte?

    • 2

      Det är bra feedback, Michael. Var och en är definitivt optimerad för sin specifika hårdvara. Min poäng var mer att göra med inlärningskurvan ... Om du till exempel behärskar Windows 8 på en surfplatta blir det relativt smidigt att plocka upp en mobil enhet eller hoppa på en bärbar dator.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.