WordPress Backup Plan ... Har du en?

repono

OBS: Sedan jag använde MyRepono har jag flyttat till Vaultpress. Det är lite dyrare men det är inbyggt i WordPress (skrivet av Automattic) och har inte alla funky paketproblem som MyRepono gör.

Jag hade inte ett WordPress-backup-plugin på ett tag. Så ... första gången jag tappade min WordPress-databas var en mardröm! Det var mitt eget fel ... Jag uppdaterade databasen och släppte hela databasen av misstag. Jag undrade hur i hela världen jag skulle återställa mina blogginlägg eftersom jag inte hade en säkerhetskopia. Jag var sjuk i magen hela dagen.

Då var jag med en annan värd som tack och lov hade en nödåterställning funktion för webbplatsen. Det var en dyr återställning som kostade hundratals dollar, men jag var alltid tacksam för att jag kunde få allt utom det senaste blogginlägget återställt inom 24 timmar. År senare och vi har publicerat över 2,775 blogginlägg. Det är mycket data (470Mb). Det är för mycket data för att bara installera en cheapo-säkerhetskopia och förvänta sig att den fungerar varje dag utan problem. Så jag har sökt och letat efter bästa WordPress backup plugin - och hittade det.

Jag har känt en hel del personer som har installerat säkerhetskopior direkt på deras webbserver ... det hjälper dig inte när din värd tappar din webbplats! Manuell säkerhetskopiering av WordPress är också ont eftersom du måste säkerhetskopiera både filerna och databasen. Andra av mina vänner har säkerhetskopierat filerna men försummat säkerhetskopiera databasen ... det är där allt ditt innehåll är! Du behöver en WordPress backup-plugin som innehåller alla dessa funktioner - och mer.

myrepono-inställningarVi har installerat och testat myRepono, en molnstyrd säkerhetskopieringstjänst. myRepono är en extremt enkel tjänst som laddar dig med den bandbredd du använder snarare än en mjukvarulicens eller någon stor månadsavgift. Det är öre per månad för små webbplatser och är under 10 cent per säkerhetskopia för min webbplats.

MyRepono-funktioner inkluderar:

 • Säkerhetskopiera obegränsade WordPress-installationer
 • Säkerhetskopiering av alla WordPress-filer
 • Säkerhetskopiering av kompletta mySQL-databaser
 • Säker filkryptering
 • Verktyg för filåterställning
 • Komprimering av säkerhetskopieringsfil
 • Webbaserad hantering - tillgänglig från vilken webbläsare som helst
 • Online Support

Marketing Tech-bloggläsare kan registrera dig för myRepono idag med vår affiliate-länk så får du en kredit för dina första $ 5 säkerhetskopior. Det är en hel del! Plugin tog mindre än en minut att installera och konfigurera.

En anmärkning - detta är ett ganska bra system för att migrera din WordPress-webbplats eller blogg också!

4 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 4

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.