WordPress: Efter första inlägget bara på hemsidan

wordpress-logotypen staplad rgb

Du kommer att notera efter den första sidan efter det första inlägget på min hemsida att jag har lagt till en Blaugh-tecknad film. Jag hade en pjäs av en tid att räkna ut hur jag helt enkelt skulle visa tecknade filmer på en enda plats på webbplatsen utan att trycka in den i sidofältet där den inte hör hemma. Så ... jag grävde och hittade ett par teman som använder lite kod för att göra just detta. Koden kan användas för att markera eller ange ditt senaste inlägg ... eller helt enkelt lägga till lite innehåll i WordPress-slingan.

Så här kan du göra det:


Ditt innehåll som du vill ha här!

För Blaugh-tecknade:Varsågod! Se bara till att du lägger till det här innehållet. Jag satte det precis före den här raden, så jag kan hålla reda på det:


		

14 Kommentarer

 1. 1

  Douglas,

  Jag ville bara släppa ett snabbt tack för detta tips. Jag hade skrivit en artikel med en lite annan metod som var mindre effektiv än din och en av mina läsare påpekade din artikel för mig.

  Jag har sedan ändrat min artikel och ges kredit där kredit förfaller.

  Tack igen,

  John

 2. 3

  Du räddade mig mycket tid, jag var precis på väg att tweeka slingan när jag såg det här inlägget, jag är verkligen tacksam. tack för att du delar det.

 3. 4

  Kan jag implementera den här koden i sidofältet så att annonserna bara visas i sidofältet på startsidan?
  Om inte, kan du snälla informera mig om hur jag kan göra detta?
  Tack!
  tyler

 4. 5

  För att få den här koden att fungera i sidofältet, eller var som helst utanför stundslingan, tar du bara bort alla saker om $ post och $ -sidan från koden så att du bara har det här;

  saker går här

 5. 6
 6. 7
 7. 9

  Stort tack för detta tips Douglas. Finns det ett sätt att lägga till annonser på specifika sidor istället för på hemsidan? Jag har varje sida en pageId och vi kan identifiera den laddade sidan baserat på det ... jag letar efter specifika pekare.

  Tack på förhand
  Vaibhav

 8. 10

  Riktigt användbar kod, och jag har använt den ett tag. Finns det ett sätt att inkludera ett annat uttalande så att du kan ha annonser som visas på hemsidan och sedan andra som visas på varannan sida?

  Jag har letat i åldrar och kan inte hitta det!

  Hoppas någon kan hjälpa.

  Tack på förhand.

  James

 9. 12

  Hej Douglas ...

  Jag jobbar med ett plugin på min hemsida ... Men dokumentet coderguidelines har begränsningen att inte röra vid kärnkoden ... så jag använder add_filter-funktionen ...

  om (is_home ()) add_filter ('the_content', 'myfunction');

  Men fungerar inte korrekt ... det här filtret visar mig det plugga innehållet i varje inlägg på min hemsida ... vad kan jag göra? finns det en annan krok bara för innehållet på hemsidan?

  Tack…

 10. 13

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.