WordPress: Hur man bygger en taggmolensida

En av de nya funktionerna i mitt tema är en taggmoln-sida. jag gillar taggmoln, men inte för det verkliga syftet med dem. Taggmolnet jag visar är verkligen ett sätt för mig att identifiera om jag håller på med ämnet eller om min bloggs meddelande förändras över tiden.

Ny bloggare Al Pasternak, frågade hur man bygger en taggsida med Ultimate Tag Warrior Plugin.

Så här gör du: När du har installerat pluginprogrammet och ändrat dina alternativ sätter du bara in följande kod i din sidmall där ditt innehåll visas. Du vill inte uttrycka det istället för ditt innehåll... precis intill den.

Lägg till en sida som heter "Taggar" och lämna innehållet tomt. Voila! Nu kommer sidan att visa ditt taggmoln!

12 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Som ett vänligt förslag rekommenderar jag att du inte markerar rutan "Prenumerera på kommentarer via e-post".

  Många kommenterar ganska snabbt och märker inte ens det lilla alternativet. När de börjar "skräppostas" med e-post och inte förstår varför kan det bli ganska irriterande.

  Bara mina två cent! 🙂

 3. 3

  Tack, Tony!

  Jag får blandade signaler på prenumerationsmarkeringen ... ett par personer mailade mig och sa att de önskade att det var förvalt så att de inte skulle glömma att prenumerera. Jag vill hellre göra fel på sidan av förvalet. Om någon svarar på din kommentar skulle du naturligtvis vilja få ett meddelande. Och det är ganska enkelt att välja bort.

  Hälsningar,
  Doug

 4. 4
 5. 5

  Jag måste utfärda Dougs resonemang här.

  När man skriver en kommentar går man / startar en diskussion. Således tycker jag att det är naturligt att man vill bli meddelad.

 6. 6
 7. 7

  “Snyggt” moln!

  Du kan använda mer än en färg med diskretion.

  Ett sätt att använda färger i din molntagg:
  - välj en huvudfärg, tilldela den till det största teckensnittet;
  - "blanda" den här färgen för mindre teckensnitt.
  Ett "färgämne" exempel på

  Tag cloud

 8. 8
  • 9

   Intressant, Tom. Jag tror inte att den här lösningen skulle fungera eftersom den helt enkelt drar från taggarna som har lagts till enbart i den här bloggen. Det kan dock vara möjligt att dra och samla taggar med Technoratis API om var och en av bloggarna finns på Technorati.

   Låter som ett roligt litet programmeringsprojekt!

 9. 10

  Hej Mr. Doug
  Jag använder Jerome's Keywords Plugin för att skapa taggmoln. Jag rekommenderade att använda Jerome's Keywords Plugin snarare än Ultimate Tag Warrior.
  Jag tycker att Ultimate Tag Warrior är för komplicerat att använda. tack ändå.

 10. 12

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.