WordPress: Publicera WordPress släpps automatiskt

En hel del av bloggarna som jag läste postar när en WordPress-uppgradering släpps. Det är faktiskt lite irriterande men jag gillar det faktum att så många människor är oroliga och vill få ut ordet snabbt. Om du är en av de bloggare som gillar att stödja det, bry dig inte om att skriva ett inlägg - låt WordPress automatiskt lägga upp det på din blogg via inlägg via e-post!

Här är hur:

  1. Ställ in en mycket, mycket svår e-postadress för ditt konto som ingen kommer att tänka sig gissa.
  2. Ställ in Skicka via e-post i WordPress med den e-postadressen och din andra POP-information:

    Skicka via e-post

  3. Registrera dig nu för meddelande om release med den e-postadressen på Wordpress:

    WordPress-meddelande

Voila! Nu skickar WordPress ett meddelande om frisättning direkt till ett inlägg på din webbplats!

UPPDATERING: Du kanske vill lägga till lite kod för att ersätta eventuella referenser till din e-postadress eller prenumerationslänkar. Jag har faktiskt inte fått en av dessa e-postmeddelanden ännu ... men jag ska ta reda på hur jag gör det när jag får min första.

En kommentar

  1. 1

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.