WordPress: Lägg till en toppmeddelandefält

skärmbild i toppfältet

Med den nya sajten hade jag letat efter en översta fältet för WordPress under ganska lång tid. Vår sista temadesign hade faktiskt en hel sektion som kunde dras ner som annonserade vår e-postabonnemang. Detta ökade antalet prenumeranter så markant att jag införlivade prenumerationsfältet direkt i rubriken på temat.

Nu ville jag bara a översta stapeln för att hålla läsarna uppdaterade om alla viktiga meddelanden vi ville påminna dem om ... inklusive nyheter och händelser. Jag skulle skriva detta direkt i vårt tema men hittade WP-Topbar, ett snyggt skrivet toppfältplugin för WordPress. Det fanns några andra där ute som har andra funktioner ... som roterande meddelanden eller schemaläggning av meddelanden, men enkelheten i detta plugin vann dem.

skärmbild i toppfältet

Jag uppskattade att den översta fältet inte var hårdkodat högst upp på sidans innehåll; istället genereras den dynamiskt och visas med inställningar som inkluderar en fördröjning och hastighet för att visa den ... en riktigt fin touch! Du kan styra färgerna (och till och med bakgrundsbilden) på stapeln, meddelandet, lägga till en länk och till och med tillämpa din egen CSS på den. Administrationen har också en förhandsgranskning så att du kan förhandsgranska alla dina ändringar innan du sätter den live.

topbar egenskaper

Obs! Det finns några toppbar-plugins ute på marknaden som tar ut pengar ... men jag tror att den här är värt mer!

UPPDATERING: Jag gjorde några uppdateringar av pluginet. Den laddas nu från wp_footer snarare än wp_head (det är WordPress API samtal) och jag uppdaterade div för att ha ett ID och styling för att fixa baren snarare än att ha det relativt. På det här sättet stannar fältet medan du rullar ner på sidan.

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
 3. 5
 4. 6

  Varför fungerar det inte för mig? Jag försökte detta plugin för sex månader sedan och jag kunde inte ta reda på hur. Det är perfekt installerat och jag lyckades med inställningarna korrekt tror jag men det dyker inte upp på hemsidan eller på sid-id som jag ställde in det på. Nu tog det mig mer än en timme att få det att fungera. Jag har fått nog. Någon hjälp!
  Ja, jag har också ställt in tiderna korrekt. (i millisekoder) och datumet också. Vad saknar jag nu?

 5. 9
 6. 10

  Tack för det fantastiska inlägget. Jag letade exakt efter det här. Men jag letade efter ett “hej bar” -alternativ och ingen verkade fungera för mig. Tack för det här insiktsfulla inlägget.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.