Du har lurats av MySpace

Mitt utrymmeJag börjar med att säga att jag inte gillar MySpace. Jag kan faktiskt inte stå ut med MySpace. Jag har ett MySpace-konto så att jag kan hålla reda på min son, vem hans vänner är, och vad han skriver och postar. Han vet att det är anledningen, och han är okej med det. Jag ger honom mycket frihet online, och i gengäld bryter han inte eller använder mitt förtroende. Han är ett fantastiskt barn.

Det verkar som om allt jag klickar på i MySpace inte svarar eller laddas helt. Användargränssnittet är otroligt hemskt. Jag läste online att det är en av de bästa sajterna på nätet. Jag är inte säker på varför, det är hemskt.

Nu kommer sanningen i MySpace ...

1. MySpace är INTE en viral framgång.
2. MySpace.com är skräppost 2.0.
3. Tom Anderson skapade INTE MySpace.Tom
4. MySpaces VD Chris DeWolfe är kopplad till ett förflutet av skräppost.
5. MySpace var ett direkt angrepp på Friendster.com.

Så ... det slutar att MySpace bara är en webbplats utformad som en kontoko för reklam. Ganska otäckt va? Alla lurida detaljer finns i en "berätta allt" från Trent Lapinski, en reporter som har avslöjat sanningen om MySpace på valleywag.

Ljud skuggigt? Ja, det tror jag också. Ännu otäckare är att ägarna till MySpace, Newscorp, har påstås ha försökt dölja sanningen genom trakasserier och laglig stridighet. Det är tråkigt att en nyhetsorganisation ... någon som skyddas av konstitutionen och som håller "sanningen" skulle vara inblandad i en sådan otäck affär. Detta är ännu ett slag mot en stor nyhetsorganisation ... kanske ytterligare en sista andetag av en döende jätte.

Vad tror du?

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.